• 100% tilfredshedsgaranti
 • Tryghed og professionel service
 • Nem afregning

Erhvervsrengøring i Silkeborg

Leder I efter et rengøringsfirma der kan levere erhvervsrengøring i høj kvalitet til jeres virksomhed? Betyder det noget for jer at:

 • jeres lokaler fremstår rene og velduftende om morgenen?
 • hjørnerne ikke er fyldte med støv eller spindelvæv?
 • der ikke er jordrester på gulvtæpper og indgangspartier?
 • armaturer på badeværelset og i køkkenet er fri for kalk?
 • at plaspartier, spejle og computer og spejle er pletfrie?

Apex Rengøring & Service løser rengøringsopgaver hos små og store firmaer i Silkeborg omegn. Vi prioriterer ansvarligheden i vores arbejde højt hvilket betyder at vi gør grundigt rent hver gang vi kommer hos vores kunder.

Har vi kontor i Silkeborg?

Vi er et Skanderborg-baseret rengøringsfirma, men vi har en del erhvervskunder såvel som private kunder i Silkeborg. Vi er således i Silkeborg flere gange om ugen. Vi har endvidere flere ansatte der er bosat tæt på Silkeborg. 

Alt i alt betyder det at vi nemt kan komme til ud til jer og gøre rent når I har behov for det. Vi har ressourcerne til det, og vi tager ikke ekstra for kørsel.

Standardrengøring

Standardrengøring – hver gang vi kommer hos jer gør vi følgende:

 • Tømmer skrald.
 • Støvsuger alle gulve og gulvtæpper.
 • Vasker alle gulve.
 • Fjerner spindelvæv.
 • Tørrer alle flader (inkl. lavthængende lamper, pletter på døre, dørkarme, vindueskarme, fodlister, mm.)
 • Afspritning af computerskærme, glaspartier og glasdøre.
 • Tørrer bord- og stoleben.
 • Rengøring af køkken og badeværelse.

Har I behov for rengøring andre steder end de nævnte, inkluderer vi det naturligvis i vores rengøringsplan.

Rengøring for at modvirke smitterisiko

Vi har et særligt fokus på hyppige berøringsflader for at mindske smitterisiko ved fx coronavirus. Det betyder at vi eksempelvis afspritter og desinficerer dørhånd og armaturer og andre steder mange mennesker typisk rører ved på daglig basis. Hvis I har inventar, I gerne vil have at vi har set særligt fokus på, så medtager vi det i vores rengøringsplan. 

Ekstra services

Vi tilbyder endvidere en række ekstra services som fx at:

 • fylde sæbedispensere og dispensere til håndservietter og toiletpapir op.
 • vanding af blomster.
 • rengøring af ovn eller køleskab. 
 • rengøring af køkkenskabe indvending (hvor vi tager jeres køkkenting ud af skabene, gør rent, og sætter tingene tilbage).
 • haveservice.
 • levering af toiletpapir, håndservietter, håndsprit og sæbe.
 • andre opgaver der kan lette presset for jer i hverdagen – I ved bedst hvilke.

Hvis I har behov for ekstra service, tager vi en snak om det, og så får I en pris på det.

Hvor ofte kommer vi typisk og gør virksomheder rent?

Det afhænger meget af hvilken type virksomhed der er tale om og af kundens ønsker. Hvis der kommer mange mennesker dagligt i din virksomhed, kan vi anbefale rengøring i hvert fald én eller gerne flere gange om ugen, særligt i de områder hvor folk færdes meget. Ligeledes hvis jeres kunder kommer fysisk hos jer. Både af hygiejnehensyn og af hensyn til førstehåndsindtrykket. Vi har medarbejdere og ressourcer til at komme så ofte I ønsker det.

Hvem er vi og hvor gør vi rent?

Apex Rengøring & Service blev grundlagt i 2008 af Bill Skembes. Han er oprindeligt fra Australien men har boet i Danmark (Skanderborg) siden 1995 og taler flydende dansk. I kan læse mere om os her.

Bill Skembes er, udover at være indehaver af firmaet, også inspektør. Han har kontakten med vores kunder og han gør også rent. Det er ham, I ringer til ved spørgsmål, ris eller ros, hvis I vil have gjort rent andre dage eller andet.

Vi er et lille firma med under 10 ansatte. Vi prioriterer at det er den samme medarbejder der kommer ud til jer og gør rent. Det betyder nemlig noget for kvaliteten af rengøringen at rengøringsassistenten kender stedet. 

Ved sygdom og ferie sender vi en afløser. Vi sørger altid for at passe på nøgler og koder, og at informere jer om at der kommer en anden person i jeres hus.

Alle vores medarbejdere er høflige, respektfulde og går ikke i vejen. 

Vi gør rent i hele Østjylland og Midtjylland. Vi har flest kunder i Skanderborg, Ry, Gl. Rye og Silkeborg området. Bor du tættere på Horsens, kan du læse om vores erhvervsrengøring i Horsens

Vores erhvervskunder er blandt andet produktionsvirksomheder, lagervirksomheder, klinikker, byggefirmaer, kommuner og boligforeninger og kontorer. Læs mere om vores produktionsrengøring, lagerrengøring, butiksrengøring og klinikrengøring i Silkeborg.

Sikkerhed og forsikring ved skade

Vi behandler jeres virksomhed med respekt for sikkerheden. Det betyder at vi forvalter jeres nøgle og/eller kode forsvarligt, og at vi naturligvis altid sørger for at låse af og sætte alarmen til. 

Hvis vi mod al forventning kommer til at gøre skade på jeres inventar, dækker vi det hos vores forsikringsselskab, Alm. Brand.

Hvordan starter vi op?

Er I interesserede i at høre mere om hvad vi kan tilbyde og til hvilken pris? Så kontakt os via kontaktformularen eller ring til os i dag på tlf. 22439272. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. 

Hvis I beslutter at gå videre med det, kommer vi ud til jer, snakker med jer om jeres behov og ser jeres virksomhed. Vi tilbyder også gratis rådgivning hvis I har rengøringstekniske spørgsmål. Vi giver jer herefter et præcist tilbud. Så kan I tage stilling til om I vil hyre os til at klare jeres rengøring. 

Hvis ja – så aftaler vi en startdato, og så går vi ellers i gang med at sørge for at jeres virksomhed er ren. Til gavn for jeres medarbejdere og jeres kunder. 

Stadig i tvivl om I skal kontakte os for uforpligtende tilbud?

I kan læse lidt nedenfor om hvad vores kunder siger om vores erhvervsrengøring.