• 100% tilfredshedsgaranti
 • Tryghed og professionel service
 • Nem afregning

Erhvervsrengøring i Skanderborg

Er I en lille eller mellemstor virksomhed i Skanderborg omegn på udkig efter et pålideligt og stabilt rengøringsfirma der leverer kvalitetsrengøring? 

Er I trætte af at betale for halvdårlig rengøring hvor der efterlades spindelvæv i hjørnerne, pletter hist og her og støvede møbler?

Hos Apex Rengøring & Service sørger vi for god og grundig erhvervsrengøring til Skanderborg virksomheder. Vores fokus er på at sikre et rent arbejdsmiljø, og at være detaljeorienteret i vores opgaveløsning. Det vil sige at vi er grundige med detaljerne – vi vasker gulvene meget grundigt, sørger for at gøre rent bag dørene og at fjerne spindelvæv alle steder. Når I møder ind om morgenen efter vi har været hos jer, vil I møde ind til velduftende og rene lokaler. 

Vi bruger naturligvis svanemærkede produkter.

Få et uforpligtende tilbud på prisen. I kan også læse om vores priser.

Hvem er vi, og hvad er vigtigt for os?

Vi er et mindre rengøringsfirma med under 10 ansatte fra Skanderborg. Her har vi haft base siden vi startede op i 2008. 

Apex Rengøring & Service er en enkeltmandsvirksomhed og blev grundlagt af indehaver og inspektør Bill Skembes. Han kommer oprindeligt fra Australien og har boet i Skanderborg siden 1994. Han har engelsk som modersmål, men han taler flydende dansk og kommunikerer altid på dansk med vores kunder. Det er ham I ringer til hvis I vil bestille ekstra rengøring, have rengøringen flyttet til en anden dag, hvis I har ris eller ros eller andet. 

Vores målsætning er at levere langtidsholdbare løsninger til vores kunder. Det er vigtigt for os at forblive et mindre firma så vi kan bevare den tætte kontakt med vores kunder. Det vigtigste for os er ikke bare at få en masse kunder, men derimod at indlede et godt og frugtbart samarbejde. Et sådant samarbejde har de bedste forudsætninger for at kunne holde i lang tid. 

Hvor gør vi rent?

Vi har et årelangt samarbejde med mange virksomheder i Skanderborg. Blandt andet tandlæger og andre klinikker, lagervirksomheder og produktionsvirksomheder, kontorer, butikker, boligforeninger og byggefirmaer.

Udover at løse rengøringsopgaver hos virksomheder i Skanderborg, kører vi også ud til kunder i det øvrige Østjylland og Midtjylland. Kørsel koster ikke ekstra.

Læs om hvad vores kunder siger om vores rengøringsservice nederst på denne side.

Vores standardrengøring

Vores standardrengøring hos vores kunder omfatter at vi hver gang:

 • Tømmer skrald.
 • Støvsuger alle gulve og gulvtæpper.
 • Vasker alle gulve.
 • Fjerner spindelvæv.
 • Tørrer alle flader (inkl. lavthængende lamper, pletter på døre, dørkarme, vindueskarme, fodlister, mm.)
 • Afspritning af computerskærme, glaspartier og glasdøre.
 • Tørrer bord- og stoleben.
 • Rengøring af køkken og badeværelse.

Vi kan nemt inkludere andet i vores rengøringsplan, så lad os vide hvis I har brug for yderligere rengøring.

Ekstra services?

Vi tilbyder derudover ekstra hjælp til ting i hverdagen som eksempelvis at:

 • fylde sæbedispensere og dispensere til håndservietter og toiletpapir op.
 • vanding af blomster.
 • rengøring af ovn eller køleskab. 
 • rengøring af køkkenskabe indvending (hvor vi tager jeres køkkenting ud af skabene, gør rent, og sætter tingene tilbage).
 • haveservice.
 • levering af toiletpapir, håndservietter, håndsprit og sæbe.
 • andre services I måtte have brug for

Kontakt os for pris på dette, og så finder vi en god løsning.  

Rengøring af hyppige berøringsflader i forhold til smitterisiko ved fx coronavirus

Vi afspritter og desinficerer ekstra ved hyppige berøringsflader som fx dørhåndtag og håndtag på skabe, armaturer på badeværelse og i køkkenet. Giv os besked hvis I har andet inventar I gerne vil have at vi afspritter. 

Hvor ofte kommer vi typisk og gør rent?

Afhængigt af virksomhedstype kommer vi en eller flere gange om ugen. Hvis det er virksomheder hvor en meget høj hygiejne er påkrævet, som fx ved tandlæger og hos praktiserende læger og på speciallægeklinikker, kommer vi gerne mindst 2 gange om ugen. Nogle steder hver dag. 

På kontorer og andre erhvervsvirksomheder kommer vi typisk 1 eller 2 gange om ugen. Det afhænger blandt andet af hvor mange mennesker der kommer på daglig basis – personale såvel som kunder. 

Hvor ofte vi skal komme ud til jeres virksomhed, er op til jer. Vi har ressourcer og medarbejdere til rådighed til at kunne komme så ofte I har behov for det. Vi tager en snak om det før vi indleder et eventuelt samarbejde hvor vi kommer med vores anbefaling.

Opstarten

Vi starter typisk op med at vi giver et indledende bud på prisen. Derefter aftaler vi et tidspunkt hvor vi kommer ud til jeres virksomhed. Vi taler sammen om jeres behov, hyppighed etc. Vi yder også gratis rengøringsteknisk rådgivning hvis I har specifikke spørgsmål om rengøringen af jeres inventar. 

Herfra kan vi give jer et præcist tilbud på prisen. Prisen er på timebasis og afhænger blandt andet af kvadratmeter og antallet af møbler og/eller inventar. 

Så kan I beslutte om I vil sige ja til prisen og samarbejdet med os. Hvis I siger ja, aftaler vi dato for opstart, og så går vi ellers i gang. 

Hvis rengøringsudstyr bruger vi?

Vi medbringer alt selv (medmindre I foretrækker at vi bruger jeres). Vi kan indkøbe fx specialsæber hvis jeres inventar kræver det. Ellers bruger vi vores egne svanemærkede sæber og rengøringsmidler. Vi medbringer en rengøringsvogn hvis vi vurderer det nødvendigt. Hvis jeres virksomhed har et stort gulvareal og det giver mening tidsmæssigt at vaske gulvet med en gulvvaskemaskine, tager vi en snak om det. Vi har op til flere gulvvaskemaskiner til rådighed. 

Hvad med sikkerheden?

Vi behandler jeres virksomhed med fortrolighed og ansvarlighed. Vi opbevarer jeres nøgler og kode forsvarligt og har fokus på sikkerheden i forhold til at sætte alarmen rigtigt til og låse af når vi går. Vi er desuden diskrete i vores arbejde.

Læs nedenfor hvad vores erhvervskunder siger om vores rengøring.