• 100% tilfredshedsgaranti
 • Tryghed og professionel service
 • Nem afregning

Klinikrengøring i Randers

Leder I efter et pålideligt rengøringsfirma til jeres lægeklinik, tandklinik eller fysioterapi i Randers omegn? 

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, og vi er specialister indenfor rengøring af klinikker. 

Læs hvad vores klinikkunder siger nederst på siden her – eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvad tænker jeres patienter når de ankommer hos jer?

Det spørgsmål stiller vi nogle gange os selv når vi er færdige med dagens rengøring i en af vores klinikker. 

Kan jeg som patient føle mig tryg i at lægerne, sygeplejerskerne og behandlerne er kompetente i deres arbejde og kan hjælpe mig på den bedst mulige måde? Kan jeg læne mig tilbage i stolen eller på briksen og slappe af? Der er mange faktorer der spiller ind i forhold til førstehåndsindtryk og tryghed – rengøring er én af dem. Det kan vi tage os af for jer.  

Men én ting er patienternes oplevelse hos jer. En anden ting der på klinikker er endnu vigtigere, er smittefaren og at undgå smittespredning.

Vores hygiejnestandard

På klinikker er der krav om rengøring i topklasse. Nogle typer klinikker har særligt høje krav, fx gynækologer og tandlæger.

Hos Apex Rengøring & Service har vi valgt at specialisere os i klinikrengøring. Det har vi gjort fordi vi holder af at levere erhvervsrengøring i bedste klasse på klinikker. På klinikker skal der nemlig ikke bare være ‘normalt’ rent, men fuldstændig rent. Det er afgørende for hygiejnen og for jeres patienters velbefindende. Derfor er den høje hygiejnestandard vores største og vigtigste prioritet i vores klinikrengøring.

Hvordan sikrer vi os at hyppige berøringsflader er tilstrækkeligt rene?

Uanset om vi er i en coronapandemi eller ej, er faren for smittespredning høj i klinikker. Vi ved at I er nødt til at sikre jer at jeres udstyr og inventar er klinisk rent – og at denne hygiejnestandard holdes hver eneste dag og uge. 

I vores rengøringsservice på klinikker er inkluderet afspritning og desinficering af berøringsflader som:

 • Dørhåndtag
 • Dørkarme
 • Dørflader
 • Armaturer
 • Skylleknap på toilettet
 • Håndtag på skabe og andre møbler.
 • Stole (på armlænene og bag på stoleryggen, hvor man ofte tager fat om stolen).

Hvis I har andre berøringsflader i klinikken hvor et særligt rengøringsfokus er nødvendigt, så tager vi det naturligvis med i vores daglige eller ugentlige rengøringsplan.

Vores standard klinikrengøring

Udover vores særlige fokus på at undgå smittespredning, omfatter vores klinikrengøring følgende:

 • Tømning af skrald.
 • Fjerne spindelvæv.
 • Afspritning af computerskærme, glasdøre og glaspartier.
 • Grundig aftørring af alle overflader, inkl. skabslåger og skabshåndtag, arbejdsborde, håndvaske i behandlingsrum, døre og håndtag og stoleben.
 • Pudsning af spejle.
 • Aftørring af fodlister.
 • Støvsugning (med hepafilter hvis nødvendigt) eller fejning.
 • Gulvvask.
 • Grundig rengøring af badeværelse og køkken.

Endvidere fylder vi gerne toiletpapir, sæbedispensere og dispensere til håndservietter op, hvis I har behov for det. Vi kan også vande blomster, gøre køleskab og ovn ren eller andet.

Vi kan derudover levere papirservietter, toiletpapir, sæbe og affaldsposer. 

Hvor tit kommer vi og gør rent?

Vi kan komme en eller flere gange om ugen, afhængigt af hvad I har behov for. Nogle af vores klinikkunder har rengøring flere gange om ugen, og andre får kun gjort rent én gang ugentligt. Det kommer blandt andet an på typen af klinik, og det kommer også an på hvor mange patienter eller klienter man har. Det afgørende for os er at hygiejnestandarden er i top.

Er det den samme medarbejder der kommer hver gang?

Vi prioriterer at det er den samme rengøringsassistent der kommer hver gang. Det giver sædvanligvis den bedste rengøringskvalitet når man kender stedet. Enten er det én af vores faste og erfarne medarbejdere der kommer. Ellers er det inspektør og indehaver af Apex Rengøring, Bill Skembes. 

Ved sygdom og ferier kommer der måske en vikar. Det sørger vi naturligvis for at informere jer om på forhånd. Uanset hvem der kommer, garanterer vi at vores rengøringsservice er i højeste kvalitet. 

Vi kan indhente rene straffeattester på alle vores medarbejdere. 

Hvordan starter vi op?

Inden I beslutter om I vil benytte Apex Rengøring & Service som jeres nye leverandør af erhvervsrengøring, får I et tilbud på prisen. Prisen er på timebasis og vil være baseret på antal kvadratmeter og indretning. Antallet af møbler har eksempelvis noget at sige i forhold til tidsforbrug. 

Vi starter med at komme ud til jer. Det er for os en vigtig del af det at få et velfungerende samarbejde op at stå med vores kunder. Vi prioriterer at vi får talt sammen om hvad jeres præcise behov er. Desuden er det vigtigt for os at se jeres klinik så vi kan give et præcist tilbud på prisen. Så ved I hvad I har at forholde jer til. Hvis I har nogle rengøringstekniske spørgsmål i den forbindelse, tilbyder vi endvidere rådgivning. Det hele er gratis og helt uforpligtende. 

Hvis I derefter siger ja til at bruge os, udleverer vi en rengøringsplan i forbindelse med opstarten. Og så går vi ellers i gang med rengøringen.

Bruger vi jeres rengøringsudstyr, eller tager vi vores eget med?

Vi medbringer vores eget, og vi vasker vores egne klude og mopper og tager dem med frem og tilbage. Hvis der er behov for det, bruger vi rengøringsvogn. Hvis det er et stort areal uden gulvtæpper, vil vi eventuelt bruge en gulvvaskemaskine. Hvis I har brug for nogle specialsæber eller andre rengøringsmidler til jeres inventar, er det muligt for os at indkøbe det.

Dækker vi udgifterne ved skade?

Hvis vi mod forventning kommer til at gøre skade på jeres inventar eller udstyr, dækker vi alle omkostninger gennem vores forsikringsselskab, Alm. Brand. 

Hvor gør vi rent?

Vi er et Skanderborgbaseret rengøringsfirma, men vi dækker hele Midtjylland helt op til nord for Randers. Blandt andet har vi kunder i Gjerlev. Vi tager ikke ekstra for kørsel. 

Ligger jeres klinik lige så tæt på Silkeborg, kan I læse mere om vores klinikrengøring i Silkeborg og om vores erhvervsrengøring i Silkeborg.

Se nedenfor hvad vores klinikkunder siger om vores rengøring. Blandt andet kan I læse anmeldelse af en af vores klinikkunder fra Randers.